10 найкращих довідників щодо особистих фінансів 2021 року

загальний

Як результат, багато підлітків досягають зрілого віку, отримавши взагалі дуже низьку освіту з особистих фінансів. Це може виявитись дуже шкідливим для їхньої здатності рухатися вперед у світі та досягати обставин фінансового балансу та процвітання. Лоурі створює план, за допомогою якого ви можете перейти від переходу від зарплати до зарплати до досягнення своїх фінансових цілей.

Кращий загальний: Найбагатша людина у Вавилоні

Автори дуже прямолінійно змусили глядачів побачити дзеркало істини. Стенлі та Данко демонструють, що накопичення багатства та його власне утримання аж ніяк не може бути простим завданням. Багатство вимагає кількох жертв, дисципліни та зусиль, якостей, які позитивно зневажає суспільство з високим рівнем споживання. Мріючи стати мільйонером, а не підказкою про те, як найкраще це розпочати, Томас Дж. Стенлі та Вільям Данко дають конкретні відповіді на вашу проблему за допомогою програми The Millionaire Next Door. У бестселері 1998 року книга викладає ідею, що справді заможні люди – це не люди, які окупують Беверлі-Хіллз або Парк-авеню.

Ти погано заробляєш гроші

У цьому посібнику читачі можуть підняти настрій та дізнатись про кредит, медичне страхування, фінансування автомобілів та витрати. Управління особистими фінансами – це низка рішень, у яких книга „Мислення, швидкість і повільність” сприяє читачам, знаючи, що штовхає їх на роздуми. Кожна жінка у світі повинна прочитати цю книгу, розроблену спеціально для розширення можливостей жінок єдпоу.

Як виплатити іпотеку за п’ять років

Ось вибір книг про особисті фінанси, які допоможуть вам позбутися боргів, скласти бюджет і зробити розумні інвестиції. Заплутані у своїх грошах, чи це як правильно інвестувати, чи як підійти до несподіваних фінансових проблем? «Фінансовий план на одну сторінку» Карла Річардса закликає загадати, як саме ефективно управляти своїми фінансами.

Я навчу вас бути багатим Раміт Сеті

Вплив системи мислення впливає на корпоративні стратегії та виявляє труднощі передбачення того, що зробить нас щасливими в майбутньому. Використання простої мови робить його фантастичним вибором для людей із низьким та середнім ступенем обізнаності про особисті фінанси. Якщо ви новачок, коли мова заходить про особисті фінанси, то ця публікація може стати чудовим початком, оскільки вона може розвинути ваш фінансовий інтелект. Це класика, яку потрібно прочитати людям, які прагнуть досягти фінансової незалежності у своєму житті. Достроково виходьте на пенсію за допомогою серйозної нерухомості – надає практичні, перевірені методи швидкого та безпечного розвитку процвітання, використовуючи перевірений часом транспортний засіб оренди нерухомості. Інвестуйте як головоломка,

Уявіть собі спадщину: виховання сильних та фінансово захищених чорних дітей

Він включає всі основні фінансові концепції, які ви повинні знати для ефективного управління своїми грошима. Це змінить ваш підхід і спонукає вас по-іншому думати про накопичення багатства. Фінансова інформація Посилається на узагальнені дані грошових операцій, які корисні інвесторам для розуміння прибутковості організації, її ресурсів та перспектив зростання. Фінансові дані про фізичних осіб, такі як виписки з банківських звітів за минулі місяці, квитанції про повернення податків, допомагають банкам зрозуміти кредит клієнта, високу якість, можливість погашення тощо. Написаний як для останніх, так і для досвідчених інвесторів, цей резерв надасть багаторічний досвід завдяки корисним та розважальним урокам, що містяться в . Ця покрокова система працює лише з розумінням та дисциплінованим методом.

Спосіб життя

У ньому є спеціальні стратегії, поради та підходи, яких ви, можливо, ніколи раніше не вивчали, і допоможе вам прокласти новий шлях до виходу на пенсію. Що закладає цей закордонний бестселер – продано понад 250 000 примірників, – крім усієї іншої літератури про пенсію – це цілісний метод страху, очікувань та мрій, які люди мають про пенсію. Цей єдиний у своєму роді путівник виходить далеко за рамки кількостей, які часто є головним акцентом більшості книг про пенсійне планування. На щастя, читачі Millenial Money Makeover тепер мають посібник, який значно допоможе їм зорієнтуватися у фінансових питаннях свого часу.

  • Письменник часто використовує гумор
  • і спосіб відображення товару на сторінці.
  • «Керівництво Bogleheads щодо інвестування – це справді трохи неповажний, простий посібник для інвестування для всіх.
  • Думаю, ключовим фактором, який допоможе по-справжньому отримати належний спосіб мислення, було б читати книги так само, як 4-годинний робочий тиждень, незалежно від того, чи погоджуєтесь ви з усім.

Будь то способи вийти з боргів, почати інвестувати, розвивати багатство або навіть витратити менше, практикуючи фірмову техніку уважності Робіна, цей погляд на вас охопив. Адвокат та терапевт з кредитної заборгованості Леслі Тейн пропонує цей реальний посібник з піклування про борг. Він пропонує широкі дослідження та інтерв’ю з більш ніж 50 відомими фінансовими експертами.

The Millionaire Nearby: The Surprising Secrets of Americas Wealthy, Томас Дж. Стенлі та Вільям Д. Данко

“Простий шлях до багатства” розпочався із серії листів до дочки автора, написаних до того, як вона змогла зрозуміти фінансові ідеї, які він обговорює. Дж. Л. Коллінз прагнув демістифікувати світ інвестицій, щоб значно допомогти неспеціалістам навчитися інвестувати та будувати багатство. Боб Лотіч із Seed Moment сказав, що ця публікація змінила його життя більше, ніж будь-який інший посібник з особистих фінансів, який він читав. Інтелектуальний інвестор буде ще однією великою книгою, але якщо ви думаєте про інвестування окремих акцій, у цьому випадку це необхідно для збільшення вашої колекції. Це також основна книга про особисті фінанси, яка пояснює кожну з основ акцій.

“Простий шлях до багатства: Ваша магістраль до фінансової незалежності та багатого життя без витрат”, автор Jl Collins

Саме його книга за 2007 рік «ПОЛНОГО ЗАГАЛЬНОГО перетворення грошей» допомогла диякону Хейсу з WellKeptWallet та його дружині погасити 52 000 доларів боргу за кредитною карткою за 18 місяців. Сторінка за сторінкою Рамсі ділиться видатними перетвореннями людей, які сплатили тисячі боргів. Хейз каже, що метод сніжної кулі, який рекомендує Ремзі, найбільше змінив їх бюджет. Дейв Ремзі – легенда про особисті фінанси протягом десятиліть, починаючи з публікації 1997 року своєї книги “Фінансовий мир”. Ось декілька найкращих назв особистих фінансів, поряд з рекомендаціями моїх друзів та колег у секторі персональних фінансів. Тим не менше, він час від часу оновлюється, і інформація все ще залишається цінною в кінці цих років.

Посібник написаний у стилі “притчі” завдяки наміру письменника – дати пораду синові щодо того, що потрібно для фінансового успіху. Щоб отримати додаткову інформацію та повний перелік наших рекламних партнерів, ознайомтесь із нашим повним описом реклами. TheCollegeInvestor.com прагне підтримувати свою інформацію точною та актуальною. Інформація в наших відгуках може відрізнятися від усього, що ви знайдете під час відвідування позикодавця, постачальника послуг або, можливо, веб-сайту конкретного товару. Розбіжність багатства в США виходить далеко за межі поняття “розрив у расовому процвітанні”. Це зайва прірва.

Слово “інвестування” може викликати тремтіння по хребту, але не бійтеся; виведення грошей на ринок не повинно бути таким страшним, як це звучить! Джон К. Богл є засновником Vanguard і автором цього дорогоцінного каміння на 300 сайтів, який має на меті допомогти вам знизити рівень шуму в галузі – і ви зможете знайти інвестиції, які допоможуть вам досягти ваших фінансових цілей. І навіть якщо ви не дотримаєтеся низки пропозицій у цій книзі, тоді, як мінімум, ви підете з новою перспективою щодо інвестування, заощадження та сплати боргу. Фінансовий експерт Раміт Сетхі допомагає зрозуміти, що – всупереч прочитаному – ви можете витратити гроші на крижану каву та свічки і все одно збагатитися.

Я завжди дуже ціную такі пропозиції, і, природно, мені довелося цьому навчитися. Наші експерти допомагають вам освоїти свої гроші вже більше чотирьох десятиліть. Ми постійно прагнемо надавати споживачам експертні поради та інструменти, необхідні для досягнення успіху протягом усього фінансового шляху.

Найкраща книга для початківців: Багатий тато Бідний тато Роберта Кійосакі та Шарон Лехтер

Це, мабуть, найвідоміший резерв особистих фінансів для тисячоліть, який я читав. Якщо ви хочете зрозуміти, як функціонує індексний фонд, який спосіб погашення боргу є найнадійнішим або як заощадити гроші на продовольчі товари, ви можете отримати десять статей з інформацією, яку вам потрібно знати. Незважаючи на те, що ви можете почати інвестувати у власність за невеликі гроші, можливо, ви захочете створити багатство, купуючи справжнє майно. Це, безумовно, орієнтоване на молодший натовп, як Broke Millennial, але існує маса чудових принципів і дуже простих поломок щодо грошей та досягнення грошової незалежності. Забавно, що кілька книг, записаних на платівці, були спричинені реальними життєвими розмовами, але це найкращі уроки та читання! Але Коллінз взяв багато складних ідей щодо інвестицій та коштів і розбив їх на простіші

Великим виводом з книги може бути питання: «На скільки грошей ви готові продати своє життя? Нарешті, я просто люблю композиторський стиль і любов до життя Ожеро, завдяки яким його було дуже легко читати. Мені сподобалася книга Джен Савенро “Ти – погана прикмета”, яка також не розчарує наступну книгу про спосіб мислення. Це не говорить вам, як накопичувати багатство, уникаючи Starbucks та фаст-фуду, а розвиває успішний бізнес, який створить вам пасивний дохід. Йдеться не про те, щоб вимагати підвищення на 5% для вашого завдання, це про створення потоків доходу, які можуть вам допомогти. Хілл бере їхні заняття та переробляє їх у формули розміру укусу, яким може керуватися щоденний неспеціаліст.

13 найкращих книг про особисті фінанси відповідно до грошових експертів

Я бачив, як люди захоплюються цим у щоденниках особистих фінансів, тому купив копію. Закінчивши його, я відчував деяку надію, що, можливо, справді зможу просунутися вперед зі своїми фінансами. У 2006 році я був одружений рік і навчався на першому курсі юридичного факультету.

Принципи: життя і робота

Можливо, ви щомісяця не встигали повністю погасити заборгованість за власною кредитною карткою, або, можливо, ви не робили внесків на жоден пенсійний ощадний рахунок. Яким би розумним ти не уявляв себе, ти, можливо, зробив помилковий крок разом із грошима. Ця книга показує, що помилка ваших шляхів може бути значно менше пов’язана з вашим гаманцем, а більше з вашим розумом. Ця книга є життєво важливим для читання стосовно FIRE – фінансової незалежності та ранньої відставки.

Директор покупок у Time допомогла мені подумати про те, щоб працювати чотири дні на тиждень на своїй роботі, щоб я міг взяти участь у тому, щоб проводити один день на тиждень зі своїми дітьми. Це виявилось одним із найкращих рішень, які я коли-небудь приймав, і справді варто було зменшити зарплату. «Щасливі гроші надають дієві підходи до того, як повсякденні люди можуть отримати більше щастя від цих грошей.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>